De kers op je bruidstaart: 6x makkelijke ideeën voor taarttoppers

Laten we wel wezen: zo’n bruidstaart an sich is natuurlijk al meer dan genoeg. Maar om ‘m iets éxtra feestelijks en bruidsachtigs te geven (want wanneer in je leven kun je nou bruidstaart serveren?) willen we er ook iets bovenop. Een taarttopper. Als kers op de taart.

Maar in ons drukke bestaan hebben we geen tijd om dagenlang op zoek te gaan naar de perfecte taarttopper. Het moet gewoon een beetje simpel, maar leuk zijn. Komt dat even goed uit… wij hebben namelijk 6 makkelijke ideeën voor taarttoppers voor je verzameld…!

De Snoepketting

Modehuis Chanel heeft het gezegd: de snoepketting van vroeger is weer helemaal terug. Draag ‘m niet om je nek, maar hang er een paar tussen twee satéprikkers et voilà: de hipste taarttopper ever.

Snoepjes

Daar kunnen wij nou zielsgelukkig van worden: een supersimpel wit taartje, met felgekleurde snoepjes (denk aan hartensnoepjes of tumtummetjes) erbovenop. Kleurrijk en vrolijk. En zo’n zakje kost 0,99 cent. Tel uit je winst!

004_makkelijke-taarttopper

Vuurwerksterretjes

Eens een knaller, altijd een knaller: vuurwerksterretjes! Die heb je tegenwoordig dus ook in de vorm van letters en hartjes. Goed idee van Lucky Girl Maaike!

Hoedje van papier

Sla aan ’t vouwen. Met papier kun je een heleboel kunstige creaties maken, dat wist je vast al. 3D-papierkunst is weer een vak apart, maar des te leuker om uit te proberen op een regenachtige herfstdag. En blogger Victoria Hudgins belooft dat het -heus – echt te doen is. Hier lees je hoe.

008_makkelijke-taarttoppers

Tof object

Zet er een object bovenop met een speciale betekenis voor jullie. Dat kan vanalles zijn; een miniatuur-gitaar van Metallica (zoals Louise en Hans deden), een Japans gelukspoppetje, een miniatuur surfplankje; wat dan ook maar bij jullie past. Enne, niet opeten he?

Waterballonnen

Tot slot nog een supersnelle tip: neem een zakje waterballonnetjes, blaas ze op, bind ze vast aan een stokje/sateprikker en je hebt mini ballonnetjes om in je bruidstaart te prikken. Feestelijker kan niet!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

190 pagina’s vol toptrouwjurken van 499 tot 1299

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We mailen je enkel over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2021

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We mailen je enkel over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen