9x fabulous wedding cupcakes

Laat mini-cupcakes bakken, versierd met toefjes gekleurd glazuur. Très simpel, maar ook cute & chic! Serveer ze vervolgens op een etagière of taartplateau (p.s. deze niet-sprinkle variant is ook ideaal voor ladies die veel oudjes met kunstgebitten op hun bruiloft verwachten).

Kies voor cupcakes in een cute potje (ja, dat kan!) met lintje en etiket, die je na afloop van je bruiloft meegeeft aan je gasten als trouwbedankjes. De leukste shop je kant-en-klaar bij de Bangerang Bake Shop, maar je kunt natuurlijk ook zelf de crea bea uithangen… Niet allemaal zelf opeten, though!

I loooooove deze cakejes met ‘Just Married’-bordjes van Marsepein erop! Lovely! Vraag jouw bakker/pattisseur om deze versiersels. Draait hij vast z’n hand niet voor om.

Het is een cupcake, maar dan nét effe anders… dit, lieve hipkipjes, is namelijk een cupcaketaart. Jawel, het achtste wereldwonder is geschied. Een taart (als in = lekker groot), in de vorm van een retecute cupcake. Waarom ben ik daar niet eerder opgekomen???

Pretty cupcakes in pastelkleuren en met bloemetjes doen het altijd leuk op zo’n fancy schmancy-etagière. Inslaan dus! (check Ikea)

Geniaal idee van een bruidstaartenbedrijf uit Amerika: zorg voor een cupcakebar op je bruiloft. Laat cupcakes met glazuur aanrukken, maar geef je gasten de gelegenheid om hun cakes zélf te versieren met de sprinkles en andere versiersels die er in nette bakjes bij staan. Cute!

Laat net zulke mooie roze cupcakes bakken als we bij Assepoester deden voor de grote Maid in Arnhem Collectie-shoot bij Sweet Things! Arnhems Meisje in cupcakevorm! 

Ideetje van de bruiloft van Sarah & Todd uit Fayetteville, Arkansas: skip de bruidstaart & het bruidskoppeltje, en kies voor een cupcaketoren waar je polaroidfoto’s van jullie bovenop zet. Crea én cool!

Wie gaat er níet uit haar dak van een trouwbedankje in de vorm van een cupcake in een Chinees take-out bakje? Scoor ze bij de grotere Toko of groothandel, bedek de bodem met een gezellig servetje, zet er een cupcake in en kláár!