9x yummy trouwbedankjes

Wie ooit de bruidssuikertjes ooit heeft uitgevonden, mag van mij verplicht het aantal keren dat John McCain met z’n ogen knippert tellen. Of een marathon van The Gilmore Girls uitzitten. Of gesmoord worden met een bruidsjurk van Maggie Sottero. Maar ik dwaal af.
Goed, bruidssuikertjes dus, ofwel: de nachtmerrie van de orthodontiewereld. En om nou te zeggen dat ze ook lékker zijn, die in pastelkleuren uitgevoerde suikerbommetjes? Don’t think so.
Dus wat doen we? We gaan op zoek naar wél echt leuke, originele en bovenal lékkere trouwbedankjes. Met een beetje van Martha Stewart en een beetje van mezelf…

9-x-yummy-trouwbedankjes-copy.jpg

cupcake-pink.gifVul zakjes van cellofaan met mooie koekjes, snoepjes, meringues, zuurstokken; whatever. Bind de zakjes dicht met mooi lint waar je een handgeschreven kaartje aan doet. O-so pritty!

cupcake-pink.gifScoor van die lekkere kitschy petit-four bakjes of gebaksvormpjes en vul ze met zijdebonbons (HEMA!), grote gekleurde kauwgomballen, zuurtjes of andere kleurrijke candy. Span er wat cellofaan omheen en bind dat samen met een lovely lintje.

cupcake-pink.gifBak mini pecantaartjes of appeltaartjes in éénpersoonsporties. So cute! Niet gezegend met bakgenen? Je kunt ze vast ook ergens voor je laten maken. Verpak ze in papieren zakjes waar je je eigen logo op stempelt (laat een stempel maken bij een crea winkel of ga zelf crafty aan de slag met een aardappel… uhm not).

cupcake-pink.gifBak koekjes waar je met glazuur de initialen van jou en je hubby op zet. Of (de diva-approach): láát het doen, door een goede pattisseur.

cupcake-pink.gifTik ergens kleine, ouderwetse glazen potjes op de kop en vul ze met koekjes of oud-Hollands snoepgoed. Plak er etiketten op en hang er een lief briefje aan.

cupcake-pink.gifSooooo cute & nostalgisch! Martha Stewart oppert het idee om de wikkels van chocoladerepen te personaliseren met jeugdfoto’s van jou en je hubby. Sweet!

cupcake-pink.gifGa op zoek naar een biologische bakkerij en laat echte Hollandse appeltaarten bakken, verpakt in kartonnen dozen. Ook leuk: doosjes met cupcakes.

cupcake-pink.gifGeef iedereen een mandje in Britse stijl mee, gevuld met een verse scone, aardbeien en een potje met clotted cream. Very high tea-erig!

cupcake-pink.gifBij Mare in Breda en Bond & Smolders in Utrecht kun je echte Franse macarons-koekjes (makronen) op de kop tikken. Stop ze in cute doosjes met felgekleurde lintjes. Kláár!

love-and-cupcakes-new.jpg

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

190 pagina’s vol toptrouwjurken van 499 tot 1299

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We mailen je enkel over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2021

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We mailen je enkel over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen