Bang voor geluidsoverlast op je trouwlocatie? Ga voor een Silent Disco

 

Je hebt een toffe trouwlocatie gevonden in de buitenlucht. Ideaal om ’s avonds lang te feesten! Maar dan de hamvraag: mag dat wel? Want op veel locaties mag je in verband met geluidsoverlast maar tot een bepaald tijdstip feestvreugde maken. En da’s een domper als het nou net zo gezellig begint te worden.

Dé oplossing: Silent Disco. Alle gasten krijgen een draadloze koptelefoon op en kunnen daarmee luisteren en dansen. Ideaal, want je hoeft met niks of niemand rekening te houden en alle buurtjes kunnen rustig slapen. Probleem opgelost!

Ook handig: je kunt verschillende muzieksoorten tegelijk draaien, dus iedereen kan dansen op z’n eigen muziek. Dan hoef je niet voor de muziek-die-iedereen-leuk-vindt-middenweg te gaan om het iedereen naar de zin te maken, maar kun je gewoon lekker uit je plaat gaan op je eigen favo liedjes. Of dat nou keiharde techno is of galmen met Guus (Meeuwis). Bij www.silentdisco.com heb je zelfs de mogelijkheid om met de knop op je koptelefoon te schakelen tussen twee dj’s.

Met een koptelefoon op kun je bovendien zo lang doorgaan als je wilt met je feestje.

mustdoKijk op www.silentdisco.com voor meer info en het the party started!

 

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen