Bruiden met brillen (hè hè, eindelijk!)


Lucky Girl Laura (foto: Jarg Woldhuis)

Op trouwsites en in trouwbladen zie je altijd de mooiste glamourfoto’s voorbijkomen van bruiden. Meestal zijn ze compleet in de make-up gezet en hebben ze speciaal voor hun trouwdag een bruidskapsel aangemeten gekregen. Maar zo’n volledige glamour-look is niet ieders kopje thee.

Waar zijn die bruiden met brillen?

In de praktijk zien wij dat 9 van de 10 Lucky Girls helemaal geen zin hebben om op hun trouwdag in de metamorfose te worden gegooid. Tuurlijk is het ook heerlijk om los te gaan met hoge hakken en make-up (hee: we blijven tenslotte wel meisjes…) en je loopt natuurlijk ook niet elke dag rond in een trouwjurk, maar de meeste Lucky Girls willen er op hun trouwdag nog wel gewoon uitzien als zichzelf. En niet alsof ze een verkleedpartijtje aan het houden zijn.

Als je in het dagelijks leven altijd wordt gespot met een bril op, kunnen wij ons zo voorstellen dat je die ook gewoon ophoudt tijdens je trouwen. Want waarom niet: het is niet anders dan de manier waarop je je haar draagt of je make-up. Als je wilt trouwen zoals je bent, hoort die bril er ook gewoon bij. Dat is dan ook gelijk een van de dingen die we altijd missen als we glamourfoto’s van bruiloften bekijken van bruiden in bladen: wáár zijn die bruiden met brillen?!

Een bruidsjurk die past bij je bril

Gelukkig zien wij ze geregeld langskomen in de winkel en zien we ze gewoon hartstikke terug op de trouwfoto’s die onze Lucky Girls ons sturen. Hét bewijs dat een bril hartstikke goed samengaat met een trouwjurk. En natuurlijk helpen we je in de winkel altijd aan een jou-jurk die past bij jou én je bril.

Hierbij brengen wij een ode aan alle bruiden die hun bril gewoon lekker ophouden, en laten we je foto’s zien van onze bruiden mét brillen. Ter inspiratie voor alle bebrilde-brides-to-be. Kom op: chillen met die brillen!


Inge (foto: JORDYPHOTO)


Lucky Girl Lenie (foto: Laura Thijssen)


Karin (foto: Dario Endara)


Lucky Girl Nienke (foto: Reflex Fotografie)


Loes (foto: Lucky Pictures Photography)


Lucky Girl Riette (foto: Bert van Moorsel)


Marie-Christine (foto: Anouschka Rokebrand)

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen