Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: coole postzak voor alle enveloppen

Wij vinden deze coole postzakken dan ook onmisbaar op je bruiloft. Voor alle kaarten en enveloppen die jullie krijgen. Maar hij kan ook prima dienst doen als alternatief voor een gastenboek. Je vraagt je gasten dan gewoon om een kaartje of briefje in de zak achter te laten (je kunt er ook al een stapeltje kaarten naast leggen, bijvoorbeeld van die gratis Boomerang-cards of allemaal vintage postkaarten die je ergens voor een prikkie op de kop tikt).

Hij ziet er al supercool uit, deze postzak, maar hij wordt nóg cooler met jullie namen en de trouwdatum erop. Je kunt daarbij ook zelf de kleur van de letters uitkiezen en een leuk lintje waarmee je de zak kunt dichtmaken. Je krijgt er gratis een kaartje bijgeleverd om erbij neer te zetten.

Na afloop van je bruiloft sleep je de zak – à la de kerstman – mee naar de locatie van je huwelijksnacht. Kunnen jullie in bed ál die kaarten en enveloppen openmaken…

harteJe koopt deze coole customized postzak online bij Hessian and Burlap voor nog geen 20,- euro (excl. verzendkosten).

 

 

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen