Cool: gekleurde waszegels voor je trouwkaarten

In een tijd van e-mail, whatsappjes, facebookfelicitaties en e-cards kunnen wij de ouderwetse post héél erg waarderen. Het voelt toch een beetje als een cadeautje als er post aan jou geadresseerd (en dan geen blauwe envelop graag) op je deurmat ploft. Helemaal als het mooi verpakt is, bijvoorbeeld in een gave envelop met een mooie stempel erop.

We zijn met name heel erg fan van waszegels; want o, die zijn wel héél sjiek. Het komt niet vaak voor dat je post tegenkomt met zo’n ouderwetse & statige bezegeling, maar als je een beetje een papier-freak bent, is je trouwuitnodiging natuurlijk dé uitgelezen kans om dit soort toffe ideeën in de praktijk te kunnen brengen. Op Etsy huist Back To Zero: een online winkel waar je je eigen stempels voor waszegels kunt laten maken. Met je trouwlogo of je initialen bijvoorbeeld, of een simpel ‘open mij’. En wat nou zo tof is: ze verkopen er ook gekleurde was, om je waszegels mee te zetten. Het effect is heel gaaf, omdat je zo een oude, klassieke uitvinding (de waszegel) combineert met felle kleurtjes.

Voor je eigen stempel betaal je zo’n 15 euro, was is er in alle kleuren – van champagne tot aan neongroen, paars en zilver – vanaf 1,50 euro.

Check Back To Zero op Etsy voor nog meer inspiratie!

Yes! De nieuwe collectie is binnen!

Kom langs zonder afspraak

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen