Cool trouwcadeau: geef een abonnement op Goodie Goodness

Is er íets leukers dan post krijgen? Van ons mag er elke dag wel zo’n postbode voor onze snufferd staan met een groot pakket.

Zoals je vroeger smachtend bij de brievenbus wachtte op de nieuwste Donald Duck of Tina; zo werkt het ook bij Goodie Goodness. Neem een abonnement op hun goodiebox en elke maand staat – verrassing! – Mr. of Mrs. Postman op de stoep met een cadeautje van jezelf, aan jezelf. Of kruip in de huid van Sinterklaas en doe de Goodie Goodness-box cadeau aan een (trouwende) vriendin. Wedden dat niemand hetzelfde cadeau geeft als jij?

De box wordt elke maand gevuld met drie of vier handgemaakte goodies van onafhankelijke ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Woonaccessoires, schrijfwaren, sieraden; allemaal verrassende producten die je niet zomaar in de winkel vindt. Goodie Goodness stelt de creatievelingen achter de goodies ook maandelijks aan je voor op de site. Zo kun je even kennismaken.

Het doel van Goodie Goodness is dan ook om mensen die een voorliefde hebben voor ambacht & design kennis te laten maken met creatievelingen die de mooiste handgemaakte producten maken, maar die moeite hebben om hun business te laten groeien. “Hoewel het toenemende aantal online handgemaakte marktplaatsen het gemakkelijker zou moeten maken om elkaar te vinden, kunnen deze marktplaatsen voor de consument overweldigend, tijdrovend en frustrerend zijn. Goodie Goodness maakt het makkelijker om mooie en unieke handgemaakte producten van hoge kwaliteit te vinden en helpt je tegelijkertijd nieuwe onafhankelijke kunstenaars, ontwerpers en kleine creatieve bedrijven te ontdekken”, aldus Bianca & Joyce, de breinen achter Goodie Goodness. Vooral de hoge verrassingsfactor trekt ons over de streep; wat een cool initiatief!

Surf naar goodiegoodness.nl om meer te weten te komen!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen