Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Barefoot Coffee

Je krijgt meteen zin om je schoenen uit te schoppen en de geur van koffie op te snuiven, bij het zien van de coole food truck van Barefoot Coffee. Deze barista’s hebben een missie: jou laten genieten van de eindeloze variëteit die je kunt vinden in koffie en thee, op een pure, eerlijke wijze.

Barefoot Coffee

Deze mobiele koffiebar straalt ‘vrijheid, blijheid’ uit en dat komt niet in de laatste plaats door de reislustige eigenaren. Zij hebben alle indrukken die ze hebben opgedaan tijdens hun reizen omgezet in een – zoals zij dat noemen – ‘barefoot sfeer’. Heerlijk om die erbij te hebben bij jouw bruiloft aan het strand, in een park of op een locatie waar je een relaxt, ongedwongen gevoel wil neerzetten.

Koffiebar op je bruiloft

De prijs voor twee uur Barefoot Coffee op je feestje, 100 lekkere drankjes en 1 barista gaat vanaf 320,- euro. Tussendoortjes en andere lekkernijen maken ze trouwens ook. Leuk als alternatief voor het traditionele bruidstaart-met-bubbels-moment!

Wil je ook zo’n hippe mobiele koffiebar op je bruiloft? Check www.barefootcoffee.eu voor meer informatie en contactgegevens.

Barefoto Coffee

Barefoot Coffee

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen