Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Buitengewoon Bubbels

002_buitengewoonbubbels-champagnebar

Jááá, hier worden we blij van! Lieve Lucky Girls, may we present you: Buitengewoon Bubbels. Oftewel: een mobiele champagnebar.

Nu kun je ons sowieso al niet gelukkiger maken dan met een goed feest en een glas champagne, maar deze champagnebar is ook nog eens retegaaf om te zien. Hij komt naar je toe in de vorm van een retro trailer, zo’n zilverkleurige Amerikaanse, met paars licht en in grote rode letters ‘Bubbels’ op het dak. Oftewel: een blikvanger, of je nou middenin een weiland, een loods of in een bos trouwt.

De coole gasten serveren een geselecteerd assortiment aan champagnes, cava’s en prosecco’s en brengen je gasten meteen op de hoogte van hun knowhow. Luxe biertjes of alcoholvrije drankjes zijn ook geen probleem.

En als je dan toch zo’n mooie truck hebt, dan kun je daar maar beter helemaal een happening van maken. Dat doen ze dan ook, bijvoorbeeld door je gasten meteen op de kiek te zetten bij de trailer bij binnenkomst (al dan niet onder een boog van bellenblaas uit een bellenblaasmachine). Zo heb je bubbels, een toffe truck en een photobooth inéén. Slim!

001_buitengewoonbubbels-champagnebar

003_buitengewoonbubbels-champagnebar

harteKijk voor arrangementen of contact op www.buitengewoonbubbels.nl.

love and cupcakes facebook

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen