Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: De ijsfiets

ijskar huren op locatie: De ijsfiets

Stel je even voor: je gaat trouwen met je lief. Het is een stralende dag, je kijkt tegen allemaal blije gezichten aan, de sfeer is lekker losjes en ongedwongen en dan komt er ook nog eens een ijskar aan die ijsjes komt uitdelen aan je gasten. Klinkt goed, of niet?

Een ijskar huren voor je bruiloft

Die ijsjes, die regel je met De ijsfiets. De naam zegt eigenlijk al genoeg: dit is niet zomaar een ijskar of ijskraampje, het is eigenlijk een kraam, karretje en fiets ineen. En da’s praktisch, want De ijsfiets kan op elke gewenste locatie zó, hup, naar binnen rijden (daar is ‘ie zelfs op gebouwd). Bovendien is deze blitse fiets zelfvoorzienend en heeft hij geen elektriciteit of water nodig om ijsjes te kunnen scheppen voor je gasten.

Dus of je nou in een weiland trouwt, in een kasteel, een restaurant of in je eigen achtertuin: je hoeft niks extra’s te regelen. Je krijgt er zelfs een toffe ijsfietser bij cadeau die het werk voor je doet en die je gasten blij achterlaat. De ijsfietsers zijn goed volk, die je er met een gerust hart bij kunt hebben op je bruiloft.

ijskar huren bruiloft: De ijsfiets

Heerlijk biologisch ijs

En dan hebben we het nog niet over de ijsjes gehad. De ijsfiets schept 100% biologisch ijs, zonder toegevoegde troep, in klassieke smaken als aardbeien, stracciatella, citroen en yoghurt-bosvruchtenijs. Heb je een favo smaak, dan kun je altijd een verzoekje indienen bij De ijsfiets.

Zin in ijsjes? Je kunt deze ijskar huren via www.deijsfiets.nl. Je hebt al een ijsfiets op je bruiloft vanaf 99,- euro.

ijskar huren in Amsterdam of Utrecht: De ijsfiets

ijskar huren biologisch ijs: De ijsfiets

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen