Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Madame Charlotte

O, Madame Charlotte, we hangen aan elk woord dat je schrijft op je blog! Want wat jij zegt, “alles altijd met evenveel plezier. Want dat is het belangrijkste aan alles. Dat het fijn is“, daar kunnen wij ons helemaal in vinden.

Maak ook kennis met Madame Charlotte: een vrouw met een groot en warm kookhart, die werkte als foodstyliste, culinair redacteur voor Allerhande en de potten en pannen op ’t vuur hield in een restaurant. Op madame-charlotte.nl vind je een geweldig leuke webshop vol met kookspullen, bijzondere ingrediënten, inspirerende kookboeken, leuke cadeautjes en antieke theekopjes. Daar zit altijd wel een cadeautje bij voor een foodie uit je omgeving!

Maar haar liefde voor koken brengt Madame Charlotte ook in de praktijk met haar cateringbedrijf ‘Le Catering de Madame Charlotte’. Voor hapjes en drankjes, maar ook voor complete concepten voor je feest. Van thema’s tot aan versiering, bediening en wat je er dan ook maar graag bij wilt hebben op je feestje of bruiloft. Van straatbarbecues tot aan een feest op een bijzondere locatie: Madame Charlotte zorgt ervoor dat jij en je gasten lekker eten en daar met volle teugen van genieten.”Maar bellen voor een emmertje van onze heerlijke verse kruidendip met gepofte knoflook is ook prima.“, aldus Madame.

Aandoenlijk is ook de collectie rozenkopjes van Madame Charlotte, waarin lekkere soepjes, desserts en thee worden geserveerd. Daar word je toch blij van?

Kijk op Madame-Charlotte.nl voor meer info en gezellig shopspul, of surf naar haar blog om meer te weten te komen over haar catering. Mhhhh!

Bij Assepoester gaat ALLES anders

Check onze no nonsens aanpak

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2024 / 2025.

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen