Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Maraboe Productions

Via de tostimeisjes van Heet Brood kwamen we ineens terecht bij de Oudhollandse snoepbus van Sweet Wheels. En van daaruit werd het alleen nog maar mooier. Want toen ontdekten we Maraboe Productions; een supercool bedrijfje dat dan weer alle leuke bedrijfjes in catering, maar ook in theater, muziek en workshops, onder haar hoede neemt. En da’s handig, want als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuke cateraar voor je bruiloft, kun je daarvoor gewoon even bij Maraboe aankloppen.

Je vind er bijvoorbeeld supercoole bussen die zijn omgetoverd tot Mexicaanse cantina’s (met overheerlijke tortilla’s en taco’s!), kippenkarren (met kakelverse kippensoep!) en cocktailkarren, eh, barren. Maar ook de unieke tweepersoons tapasbar. En wat dacht u van de koffieboot, waar je aan boord kunt voor een lekker bakkie leut?

Hieronder de leukste bedrijfjes op het gebied van catering  van Maraboe Productions op een rijtje:

De Softmijsjes, die met hun girly ijscobakfiets niet alleen rijk versierde softijsjes uitdelen, maar daar ook nog eens een happy beleving van maken.

De Mini Tapasbar; een tweepersoonsrestaurantje op wielen waar je precies 2 minuten lang in de watten gelegd wordt.

De Wafelbus; een 25 jaar oude UPS bus die de enige echte Luikse wafels kakelvers serveert. Mhhhh!

De Koffieboot, die onder de naam ‘Zwart Goud’ met heerlijke koffie, ijskoffie, goudcakes, verse munt thee en een meeuw op de pier die suiker poept. Van de dames van ‘Heet Brood’.

De Kippenkar is een mobiele keuken waar je broodjes met kakelverse biologische eiersalade, kip met pesto en warme kippensoep geserveerd krijgt. Kippen Bert & Rudolf voeren ondertussen een stukje entertainment op.

De IJskar: een fantastische roze ijsbus met écht Italiaans ijs dat vrij is van geur-, kleur-of smaakstoffen. IJs, ijs, baby!

De Cocktailcar is een retro bus die is gepimpt tot  DJ Booth, cocktail- en smoothy bar. Alles voor de dorst dus.

Maak er een feestje van!