Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Sugarlips Cakes

sugarlipscakes

Als we héél eerlijk zijn moeten we je bekennen dat we de laatste jaren eigenlijk niet zo heel veel op hebben met bruidstaart. Ja, natuurlijk zijn we gek op taart! Kom maar door! Maar in Nederland zien we maar weinig taartenmakers die er écht een kunstwerkje van maken, van zo’n traditionele bruidstaart met een hoofdletter B. Er iets verrassends van maken, iets dat niet alleen onze smaakpapillen prikkelt, maar ook onze pupillen. Misschien dat de meeste Lucky Girls daarom ook liever kiezen voor een gezellige, rommelig ogende taart van een fijne bakker uit de buurt of appeltaart van oma. Minstens zo lekker.

Máár… toen ontdekten we Sugarlips Cakes; een taart design studio in het centrum van Utrecht. Kijk: nu begrijpen we waarom er zoveel mensen zijn die Pinterest-Borden aanmaken over bruidstaarten. Want deze taarten zijn nietnormaalmeerzomooi. Pronkstukken voor je bruiloft! De eigenaren van Sugarlips Cakes zijn Luc en Tam; die tevens cake artist is. Zij volgde een opleiding aan The French Culinary Institute of New York en ja: dat is net zo indrukwekkend als het klinkt.

Naast bruidstaarten maken ze overigens nog veel meer lekkers bij Sugarlips Cakes, dus alternatieven genoeg! Van cupcakes en cake pops tot aan complete sweet tables, macarons, donuts, cake jars en zelfs een croquembouche (indrukwekkende toren van opgestapelde soesjes). Och, man…

006_sugarlipscakes_sweet_table_ombre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

005_sugarlipscakes_cronuts

View More: http://alexandravonkphotography.pass.us/styledweddingshootrotterdam

harteOok als je (nog) niet gaat trouwen, is het heerlijk om je te vergapen aan al dat lekkers op www.sugarlipscakes.nl. Doe dat dus ook vooral!

love and cupcakes facebook

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen