Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: The Beef Chief

The Beef Chief burgers op je bruiloft

Over de burgers van The Beef Chief horen wij hele goede verhalen. Brave burgers? Hell no. The Beef Chief is de stoerste burgerbar out there… en nog op wielen ook!

Burgers op je bruiloft

Jarenlang moest je je een beetje verstoppen achter je servet als je een hamburger at. Burgers, die werden vooral afgedaan als junk food; liefdeloos in elkaar geflanst en van slechte kwaliteit.

Hoe anders is dat nu: de burger heeft een nieuwe impuls gekregen van chefs die creatieve recepten verzinnen en bovenal zoeken naar de beste kwaliteit vlees, van blije dieren. Burgers worden weer met lol en een heleboel liefde gemaakt, door coole gasten met een passie voor lekker eten.

The Beef Chief

The Beef Chief: the coolest chief in town

Bij The Beef Chief  zijn ze uitgesproken met hun smaken. Zij serveren hun burgers bijvoorbeeld met huisgemaakte kimchi (gefermenteerde kool, naar Koreaans recept – een superhip maar bovenal lekker bijgerecht) en pittige mayo. Die burgers van The Beef Chief staan dus bol van de umami (de vijfde smaak, naast zoet, zuur, zout en bitter). “Big, fat, juicy burgers” noemen ze ze zelf. Lekkerrr!

Boek The Beef Chief voor je bruiloft door ze een belletje te geven of informeer naar de mogelijkheden via toettoetfood.nl.

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen