Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: The Food Line-up

Een mini-festivalletje maken van je bruiloft? Da’s een piece of bruidstaart. Zoek een goede trouwlocatie uit waar je lekker buiten kunt trouwen, hang wat lampionnetjes of lampjes in de bomen, boek een tof bandje, zorg voor een leuk gezelschap van vrienden & familie én voor goed eten.

Dat laatste, dat heeft The Food Line-up goed voor je geregeld. Of je nou een foodtruck wil met snacks, een complete feestmaaltijd of alleen drankjes (koffie, wijn, cocktails): de creatieve mogelijkheden zijn legio. Maartje van The Food Line-up vertelt: “Van ‘het feestvarken’ (varken of lam aan het spit voor de hele familie) tot vers gedraaide ravioli’s met de heerlijkste kruiden en olie’s tot kokkels en scheermessen op de bbq. Uiteraard kennen wij de creme de la creme onder de cateraars die de beste (bruids)taartjes en zoetigheden kunnen verzorgen.”

Door samen te werken met coole cateraars en mensen met een passie voor goed eten, hebben ze dan ook de leukste foodtrucks en eetkramen op stal staan. Van frietbakkers & krokettendraaiers tot aan taco bakkers, pizza rockers en woeste koks. Klinkt dat goed of klinkt dat goed?

Wil je meer weten over de coole cateraars die vallen onder The Food Line-up?  De website staat nog in de steigers, maar je kunt er alvast wat informatie vinden.

Voor vragen of aanvragen kun je ook direct mailen naar events@thefoodlineup.nl

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen