Coole houten ringenplankjes met een bijzonder verhaal

Toen Yvonne, één van de girls achter die fijne website vol trouwgadets; Trouwenz, op reis was door Azië, wandelde ze langs een piepklein winkeltje met houtsnijwerk. Voor de deur van het winkeltje zat de eigenaar op de grond met een stuk hout tussen zijn tenen, waar hij een kunstig naambordje van maakte. Boven het hoofd van Yvonne ging meteen een lampje branden: hee, is dat niet een leuk idee voor een ringenplankje…?

En zo geschiedde. Yvonne maakte zelf een schetsje met de letters ‘I Do’ en de eigenaar van de winkel in houtsnijwerk in Indonesië maakte een eerste proefexemplaar voor het ringenplankje. “Waarschijnlijk begrijpt hij nu nog steeds niet waarom er twee gaatjes in het plankje moesten, maar zijn wij even blij met het resultaat zeg!”, aldus de meiden van Trouwenz. En wij ook. Want wat een stoer alternatief voor een ringkussentje!

Ook zo’n stoer houten ringenplankje van Trouwenz? De ringenplankjes zijn 9 bij 9 cm met een satijnen strikje dat in elke kleur kan worden besteld. Wa kost da? 35 euro exclusief verzendkosten. Check www.trouwenz.nl!

 

 

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

190 pagina’s vol toptrouwjurken van 499 tot 1299

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We mailen je enkel over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2021

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We mailen je enkel over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen