Coole ideeën voor je bruiloft, van Etsy: polaroid trouwkaarten

Met al die gave ontwerpers van trouwkaarten die Nederland rijk is, zou je haast wel gek zijn om níet zo’n coole, op maat gemaakte trouwkaart te willen. Maar misschien heb je nog wel een paar ge-wel-di-ge loveshoot-foto’s liggen die je graag wil gebruiken op je trouwkaarten. Dan biedt deze trouwkaart, in de vorm van een polaroid, uitkomst.

Is ‘ie niet cool?! De kaart is vormgegeven als een ouderwetse polaroid, geseald met een sticker en als je de polaroid openklapt, bevinden zich daarin een foto van jullie, de daadwerkelijke uitnodiging, en een ansichtkaart waarmee mensen kunnen RSVP-en. Het enige wat je hoeft te doen is je foto en info opsturen naar Ellothere en zij maken de trouwkaarten voor je. Piece of cake.

Uiteraard kosten zulke coole kaarten wel wat: reken op zo’n 4,50 per kaart (minimale afname 25 stuks). Maar dan heb je ook wel echt iets bijzonders. Overigens kun je er met een klein budget ook voor kiezen om de RSVP-kaart weg te laten, of enkel voor een platte kaart te gaan, wat de kosten weer drukt.

Voor meer informatie over deze suuupercoole trouwkaarten en hoe je ze kunt bestellen, kijk je op Etsy.