🙌 Onze blog wordt even onder handen genomen. Dit artikel kan er dus een beetje vreemd uitzien. Kom later nog eens terug, of blader even door onze trouwjurken en/of klantenverhalen.

Lekker alternatief: de coolste trouwtattoos voor je bruiloft

005_trouwtattoos

Hou je wel van een knipoog? En wil je er op je trouwdag allesbehalve traditioneel uitzien? Voeg dan een vleugje rock ’n roll toe aan je bruiloft met de coole trouwtattoos van Tattly. Jaaa, net als die dingen die vroeger bij de kauwgom zaten, maar dan nóg cooler.

Trouwtattoos voor één dag

Tattly werkt namelijk samen met professionele kunstenaars en illustrators, die ook eerlijk meedelen in de winst. Zo hebben deze plaktattoos retegoede designs, die zelfs de grootste tattoo-hater nog overstag zullen doen gaan.

Plak een diamantje boven die kersverse ring op je vinger, zet ‘Okay Let’s Do This’ op je bovenarm of deel matching Mr. & Mrs.-tattoos met je lief (of je neemt gewoon twee keer Mrs., dat kan ook – halleluja).

Ook leuk voor kids

De tattoo’s van Tattly zijn veilig en niet giftig, gedrukt met plantaardige inkt. Zo kun je ze ook met een gerust hart uitdelen aan de kinderen. Trouwens, ben je écht fan, maak dan deze tattoo booth op je bruiloft. Als je een groot aantal tattoos bestelt, krijg je zelfs feestkorting, van Tattly.

003_trouwtattoos

004_trouwtattoos

trouwtattoos

harteWil je ook van die coole tattoos voor je bruiloft? Doen (en ons de foto’s sturen… ;)! Check Tattly.com.

Bron: Tattly