De leukste ‘gastenboeken’ met vingerafdrukken

Je hebt ze de afgelopen tijd vast wel voorbij zien komen: gastenboeken in de vorm van een poster, waar gasten hun vingerafdrukken op kunnen stempelen. Superpopulair zijn ze, waarschijnlijk omdat ze niet zo standaard zijn als een gewoon gastenboek, je gasten geen afgezaagde verhaaltjes op hoeven te schrijven en je na afloop ook nog eens een geweldig artwork voor aan de muur hebt; letterlijk met de stempel erop van je liefste vrienden & familieleden. Simpel, doch génial.

Nu zijn de meeste gastenboekposters die voor vingerafdrukken bestemd zijn, gemaakt in de vorm van een boom. Wij vonden echter een cool adresje op Etsy waar ze de leukste, creatieve gastenboekposters hebben: van vliegende Volkswagen Kevertjes tot aan cupcakes (!), flessen champagne en wijn tot aan vliegende olifanten. Allemaal supermooi geïllustreerd en met een knipoog.

Bij je bestelling wordt de poster voor jullie op maat gemaakt met jullie namen, de trouwdatum en een mooie spreuk. Ook handig: je kunt in de online shop kiezen voor een gastenboekposter op basis van het aantal gasten dat je hebt uitgenodigd op je bruiloft. Vanaf 15 personen tot aan groepen van meer dan 200 man. Stempelkussens in leuke kleurtjes kun je direct meebestellen, of shop ze zelf een keer in een hobbywinkel.

Kijk voor nog meer leuke designs bij Bleu de toi.

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen