Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: drankjes uit de limonadetap

Limonadetap op je bruiloft

Photo by Candice Picard on Unsplash

Als je een paar minuten wijd aan het zoeken naar ideeën voor je bruiloft op Pinterest, kom je ze de laatste tijd bijna altijd tegen: foto’s van grote kannen met een kraantje erin. Gevuld met limonade of ijsthee. Zo’n kan noemen we in Nederland ook wel een limonadetap en die is hartstikke handig voor jouw bruiloft.

Wat doen we met drinken op onze bruiloft?

Waarom? Als je je trouwfeest buiten viert – bijvoorbeeld in een tent, weiland, camping, park of je eigen achtertuin – hoef je zo niet voor honderden losse flesjes of blikjes drinken te zorgen. Of dat geknoei met pakken drinken te ondergaan. Je zet gewoon een paar limonadetaps neer die je vult met drankjes.

Zoals? Nou, limonade bijvoorbeeld. Of ranja voor de kids; die het trouwens geweldig zullen vinden om hun eigen drankjes te kunnen tappen. Ijsthee (vindt iedereen lekker). Sapjes. Je huisgemaakte cocktail. Of, heul hip voor een lente- of zomerbruiloft: water-met-fruit-en-een-kruid (kijk op Culy voor de lekkerste recepten). Staat geweldig leuk. En daar druk je ook nog eens de kosten mee.

Cheers!

HEMA verkoopt een fantastische limonadetap voor maar 7,50 euro. Zet er een paar naast elkaar en je hebt meteen je eigen bar gebouwd.

OUTLET: alle jurken TOT 899. Zonder afspraak. Meteen mee naar huis.

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2024 / 2025.

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen