Een persoonlijk trouwcadeau van je vrienden

Vroeger, op school, was het de heilige graal: het vriendenboekje. Want de éér die je ten deel viel als je in het vriendenboekje van Janneke of Heleen mocht schrijven… dat was toch wat. En dan vulde je de pagina’s uiterst langzaam in, met je mooiste pen, onderwijl je tong uit je mondhoek bungelend. Zucht.

We zijn het er allemaal wel over eens: het vriendenboekje heeft iets uitermate nostalgisch. En die charme gaat nooit verloren. Daarom werden wij ook zo razend enthousiast toen we MijnVriendjesEnVriendinnetjesboekje.nl tegenkwamen. Zie dit als het oude vriendenboekje van vroeger, maar dan virtueel. Je kiest een thema (trouwpartij, familiefuif, babyshower, etc.), waarna je bij het gedeelte met de vragen komt. Er staat al een hele batterij aan leuke vragen klaar, die je zelf kunt aanpassen. Daarna hoef je alleen nog maar de boekstijl uit te kiezen met bijbehorende kaft (die met stippen is bijvoorbeeld tres gezellig) en je vrienden uit te nodigen om ook een pagina in te vullen met foto’s en antwoorden op de vragen.

Je kunt al een boekje bestellen voor 20 euro (5 euro per vriend); maar hoe meer vrienden deelnemen, des te lager de kosten per vriend zijn. Betalen doe je gewoon via iDeal en binnen 7 werkdagen ligt jouw unieke vriendenboekje op de deurmat. Een ontzettend leuk, grappig maar ook persoonlijk cadeau voor een aanstaand bruidspaar.

Gaat dat zien! Op www.mijnvriendjesenvriendinnetjesboekje.nl

Yes! De nieuwe collectie is binnen!

Kom langs zonder afspraak

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen