Gastenboeken voor boekenwurmen

Alle ceremoniemeesters van Nederland opgelet: is het bruidspaar in kwestie gek op boeken? Dan hebben wij hierbij een gastenboek-en-huwelijkscadeau-idee inéén voor je verzonnen.

Want échte boekenwurmen, die kun je geen groter plezier doen dan met een nieuw boek. Hier is het idee: laat alle gasten een boek meenemen waarvan zij vinden dat het bruidspaar het – om wat voor reden dan ook – zou moeten lezen. Het kan hun lievelingsboek zijn, een verhaal dat hen aan het Lucky Couple doet denken of het boek met het mooiste levensadvies.
Vraag de gasten om dat boek mee te nemen als huwelijkscadeau: het kan een boek zijn van de ramsj, uit eigen kast, of nieuw – dat maakt niet uit. Én ze moeten er in ieder geval een mooie, persoonlijke boodschap in krabbelen, zoals in een gewoon gastenboek.

Na afloop van hun bruiloft heeft het Lucky Couple niet alleen een stapel gastenboeken met leuke berichtjes, maar ook een enorme stapel vers leesvoer! Helemaal leuk als je gedurende de trouwpartij al die boeken kunt verzamelen in een soort klein boekenkastje of een bibliotheekkarretje ofzo.

Je kunt dit idee natuurlijk nóg meer afstemmen op het Lucky Couple in kwestie door er een thema aan te hangen. Vraag dan bijvoorbeeld alleen om stripboeken, kookboeken of reisboeken. Wees creatief!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen