Geen poespas; gewoon tosti’s

In plaats van zuinig om te gaan met je budget, ben ik meer een voorstander van creatief omgaan met je budget. Dus: prioriteiten stellen, bepalen wat écht belangrijk voor je is en daar helemaal voor gaan. Zo staat de trouwfotograaf nog steeds bovenaan mijn lijstje, opgevolgd door de trouwlocatie, je bruidskleding en de catering/het eten.

Daarmee wil ik niet zeggen dat je deze dingen (of de dingen die op jouw prioriteitenlijstje staan) per se duur of luxe moet maken, maar wél dat daar je focus op zou moeten liggen. Die zaken moeten gewoon goed geregeld zijn, kloppen. Voor mij is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat er lekker & goed eten is op mijn bruiloft. Dat hoeft echt geen vijfgangendiner van een sterrenchef te zijn, als het maar van goede kwaliteit is en mijn gasten er blij van worden. Dat kan net zo goed zijn van een zak verse friet als van een portie stamppot of biologische sandwiches.

Hét voorbeeld van relaxed voer zonder poespas, is wat mij betreft de tosti. Die lust iedereen wel! Het is lekker, makkelijk én goedkoop. Dus een prima manier om creatief met je budget om te gaan!
Maak bijvoorbeeld een tostibuffet, of serveer mini-tosti’s als amuse, bovenop een glaasje tomatensoep of gazpacho. En wil je ’t een beetje luxe maken? Gebruik dan bijzondere kaassoorten op je tosti’s. Of ga voor spannende combi’s.

In Nederland hebben we de té leuke blauwe caravan van ‘Heet Brood‘, waar ze verse tosti’s voor je bakken die, zo zeggen ze, ‘nog lekkerder dan die van je overblijfmoeder’ zijn. Wel, dat gaat er wel in op zo’n drukke trouwdag, niet?

De tosti’s van Heet Brood zijn er in verrassende variaties zoals ‘spek & dadels’, ‘geitenkaas, zongedroogde tomaatjes & honing’ en de Elvis-klassieker ‘pindakaas met banaan’. Yum! Bovendien voeren ze ook nog een leuk stukje theater op in hun blauwe caravan met tuintje terwijl jij aan je tosti knabbelt.

Hieronder nog een gezellig filmpje zodat je kunt zien hoe het er ongeveer aan toe gaat bij Heet Brood:

OUTLET: alle jurken TOT 899. Zonder afspraak. Meteen mee naar huis.

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2024 / 2025.

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen