Handige app voor je bruiloft: de Wedding Party App

Je weet dat je in tijdperk 2.0 leeft, als je erachter komt dat je je bruiloft ook via je iPhone kunt regelen (en dan te bedenken dat we zijn opgegroeid zonder mobiele telefoons, o wat voelen wij ons nu een stel oude besjes). Maar het kan écht: met de Wedding Party App bestier je je hele bruiloft, zonder een druppeltje zweet.

Hij is vooral heel handig voor twee dingen: je dropt er alle info over je bruiloft op (data, tijdstippen, locaties, details over het programma), waardoor je gasten die binnen handbereik hebben (en je niet eindeloos hoeven lastig te vallen, of jij hen) én je gasten kunnen er hun eigen kiekjes van de trouwerij op posten. Zo zie je ook in één oogopslag hoe zij jouw wedding beleven. Da’s leuk! Een minpuntje is dat de app in het Engels is – yes darling – en dat je dus ook je tijdstippen aan moet geven middels de Engelse tijdsnotatie AM en PM. Maar daar komen jij en je gasten vast wel uit; alleen al voor het delen van de foto’s is deze app leuheuk!

Daarnaast ziet de app er ook nog eens heel flitsend uit, zeker als je je eigen mooie foto’s inlaadt. Wij deden de test met een foto van Lucky Girl Arma en het was leuk om te zien hoe mooi dat uitpakt:

De Wedding Party App is gratis (!) te downloaden via de iTunes Store. Je registreert je bruiloft vervolgens via weddingpartyapp.com. Have fun!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen