Draaiorgeldiva

Als ik ze in de stad tegenkom, zou ik ze ’t liefst neermeppen met hun eigen centenbakkies (pardon my French), maar een draaiorgel toevoegen aan mijn trouwpartij vind ik dan weer niet eens zo’n gek idee (als ze tenminste zelf nog willen na voorafgaande uitspraak).

Het is het toonbeeld van überkitsch en dat vind ik dan wel weer heel leuk. Een beetje kitsch & camp maakt je bruiloft stukken minder serieus. Wat soms nodig is. En zeg nou zelf; wie is er níet ooit door een Kitsch Kitchen-fase heen geweest?

Na het zien van draaiorgeldiva ‘De Draaiorgelster’ ben ik al helemáál om. Wat een tof wijf! Zíj moet op mijn themabruiloft komen spelen!

De Draaiorgelster is gekleed in een hysterisch roze glitterjurk met dito hoed en heeft een prachtig pastelkleurig orgel (‘De Flierefluiter’ gedoopt) dat niet zou misstaan bij je Marie Antoinette-taartjes. Ze draait nog lekker nostalgisch met de hand en heeft gelukkig een breed repetoire, variërend van een goede oude smartlap tot aan lekkere Jazz. Just the way we like it.

Meer weten over deze draaiende diva? Kijk op de site van De Draaiorgelster

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen