I heart The Flashdance!

Soms kom je online iets tegen waar je zó enthousiast & vol van raakt, dat je dat al bungeejumpend uit zou willen schreeuwen. Nou ja, bij wijze van dan hè?

Zo kwam ik via via op de website van The Flashdance terecht, wiens logo ik het liefst direct op mijn bil zou willen laten tatoeëren (wederom: bij wijze van hè?), omdat ik ze me-ga-cool vind. The Flashdance is een collectief van een te gekke dj, een paar uiterst getalenteerde fotografen, een geweldige videograaf en één creatieveling die de leukste, meest coole dingen maakt op het gebied van de decoratie of styling van je bruiloft. Ze omschrijven zichzelf als volgt: “The Flashdance is a collective of artists who think you deserve a rad wedding!” Creatieveling Ashley voegt daar nog aan toe: “Need a wedding that isn’t of the norm and has your style written all over it? Let me design something original and completely handmade, it’s what I do.” Halleluja! Zoiets hebben we ook in Nederland nodig!

De videografen van The Flashdance maken de coolste trouwvideo’s. Het coole trouwfilmpje dat ik je gisteren liet zien, werd bijvoorbeeld door hen gemaakt. En de bijbehorende bruiloft, van bruidspaar Max & Margaux, werd helemaal onder handen genomen door het crea-collectief (in het trouwfilmpje hierboven zie je nog meer beelden van de bruiloft). Helemáál verrukt was ik van de schommel die Ashley voor hen ontwierp, ‘gewoon’ van een paar lange, stevige stukken stof.

Daarnaast blijkt The Flashdance ook verantwoordelijk te zijn voor The Smilebooth; een ontzettend leuk initiatief van een fotohokje dat je kunt huren voor je bruiloft, waarvoor ze de styling & allerlei hysterische, gekke props verzorgen.

You gotta love these guys! Ik pleit voor een Nederlands initiatief van Life from the Inside (voor de trouwfoto’s), Damons Photobooth (voor het fotohokje), Van Kaartjes tot Kiekjes (voor de trouwuitnodigingen) en Four Corners (voor de trouwvideo). Nu alleen nog iemand vinden die een kei is in de styling & decoratie van je bruiloft. Wil de Nederlandse Ashley Meaders nú opstaan?!

Dus, wat zeggen jullie ervan jongens? * wink *

Meer weten? Kijk op www.theflashdance.com.

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

190 pagina’s vol toptrouwjurken van 499 tot 1299

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We mailen je enkel over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2021

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We mailen je enkel over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen