Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: bruidstaart in een glaasje

Het is goedkoper en staat ook nog eens leuk & origineel: woorden die je vast graag hoort, zo middenin de perikelen van het weddingplannen.

Bee’s knees: een bakkerij uit Amerika, komt met het idee van ‘cake in a cup’ (oftewel: taart in een potje). Bruidstaart wordt zo niet in punten of grote stukken geserveerd zoals je gewend bent, maar in hapklare bites. In een potje of glaasje. Je kunt de glaasjes huren of zelfs eigen exemplaren laten ontwerpen en bedrukken, die je gasten mee naar huis kunnen nemen als huwelijksbedankje. Leuk ideetje dat ze daar aanbieden in the U-S-of-A, maar dat kun je (gelukkig!) ook vertalen naar je Nederlandse bruiloft. Want bruidstaart serveren in een glaasje, kan iedereen!

Glazen potjes zijn misschien wat prijzig (tenzij je je hele familie- en vriendenkring zo gek krijgt om lege potjes Olvarit of appelmoespotjes op te sparen; een slimme tip van Lucky Girl Jannet), maar je kunt natuurlijk ook van die keileuke plastic roze champagneglazen van de HEMA gebruiken met een ‘shotje’ bruidstaart erin. Hang er een lepeltje aan om je glaasje bruidstaart extra feestelijk te maken. Proost!

Vind de nieuwe collectie voor 2020 nu al in de rekken. Nu alles op voorraad!

Krijg nu een voorproefje >