Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: de gin-tonic bar

Zet maar vast een stukje van je bruilofts-budget opzij, want dit wil je! Een gin-tonic bar. Om samen met je gasten te kunnen proosten met de lekkerste gin-tonics. 

Vraag het maar aan onze vrienden van Culy; de gin & tonic is nog steeds het hipste drankje van dit moment. Niet kapot te krijgen. En da’s niet alleen lekker, maar ook leuk. Immers verschijnen overal op terrasjes, in restaurants en in bars hele menukaarten vol met bijzondere gins, tonics en spannende cocktails.

Gin-tonic bar

Photo by Jacalyn Beales on Unsplash

Je eigen gin-tonic bar

Dat bracht blog Wit & Delight op het idee om zelf je eigen cocktailbar samen te stellen. En dat bracht ons weer op het idee om dat voor je bruiloft te doen.

Hoe doe je dat? Met een paar flessen gin, tonic, vlierbloesemsiroop (echt heel lekker bij gin) en verse ingrediënten zoals komkommer, limoen, citroen, grapefruit, munt en rozemarijn (en vergeet het ijs niet!) heb je niet alleen een tafel vol lekkers, maar ook iets moois voor het oog én vermaak voor de gasten op je bruiloft. Ze kunnen zo zelf hun eigen drankje mixen. Dat maakt de sfeer lekker low-key en los; perfect voor een festivalbruiloft of gewoon, als je buiten trouwt.

Tip: kijk op Culy.nl voor de lekkerste gin-tonic-combinaties.

Tip 2: Bij Gall & Gall vind je een breed assortiment aan gins en tonics.

Gin-tonic bar op je bruiloft

Photo by Stephanie Liao on Unsplash

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen