Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: een theedoek als trouwkaart

Trouwkaarten worden hoe langer hoe toffer. Toch zien we ook steeds meer alternatieven voor een kaartje door de bus. Voor Lucky Girl Femke mocht het zelfs nog een beetje meer out-of-the-box: zij liet haar eigen trouwtheedoeken drukken in Engeland!

Theedoek als trouwkaart

Femke en Tibor kwamen het idee voor de trouwtheedoeken tegen op arnhemsmeisje.nl in een stukje over The Original Wedding Tea Towel. Femke: “We dachten: jaaa, dat is gaaf. Maar ja, ze moesten dan wel helemaal uit Engeland komen. Toch bleef het idee maar in ons hoofd zitten, tot we dachten: waarom doen we het eigenlijk niet gewoon?”

Het Lucky Couple besloot een mailtje te sturen naar Engeland en al snel volgde een prettig contact. Femke: “Omdat er een Nederlandse tekst op moest komen, hebben we de tekst heel vaak doorgelezen om te kijken of het klopte. Toen we een proefdrukje ontvingen uit Engeland, waren we helemaal enthousiast.”

Versturen

Binnen een maand waren alle theedoeken binnen. Femke: “Toen was het wel even van: ja, wat nu? Want die moesten we natuurlijk ook nog versturen. We tikten kartonnen doosjes op de kop die precies door de brievenbus pasten en hebben de theedoeken ingepakt met roze slagerstouw, er roze en blauwe confetti in gestrooid en ze met een kaartje waarop we verwijzen naar onze website en een inlogcode verstuurd.”

En kijk: Femke & Tibor (en wij!) staan nu zelfs vermeld op het blog van The Original Wedding Tea Towel

Wil je ook je eigen theedoek als trouwkaart? Surf naar www.weddingteatowels.co.uk en neem contact op!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen