Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Erbens Natuurijsbus

Je bent het vast al eens tegengekomen in het vriesvak: ijs van Erben. Niet zomaar ijs, maar natuurijs: niet bedoeld om op te schaatsen, maar om op te eten. Kijk, dat soort ijs hebben wij graag in Nederland. Het biologische yoghurtijs is ontwikkeld in samenwerking met Erben Wennemars en wordt omschreven als ‘ijs zonder gedoe’, omdat er geen geur- kleur- en smaakstoffen aan toe zijn gevoegd. Zo lusten Lucky Girls er ook wel pap van!

Heb je trek in Erbens Natuurijs, dan kun je natuurlijk het vriesvak van de supermarkt leegplunderen. Maar deze zomer toert er ook een heuse Natuurijsbus door Nederland, om yoghurtijsjes met verse toppings uit te delen. Lekker! Die bus wordt bestuurd door Klaas, die speciaal voor Erben een van zijn Volkswagen-busjes pimpte in de stijl van het lekkere yoghurtijs. De Natuurijsbus rijdt dus maar een paar maanden lang door Nederland; daarna toert Klaas weer verder met zijn eigen ijsbus (onder de noemer ‘Wat de pot schaft‘), gevuld met ijs van de ijsmakerij waar hij al jaren mee samenwerkt. Klaas: “Dat ijs heeft niet de stempel van biologisch maar is wel ambachtelijk gemaakt! En daarnaast serveren we de heerlijkste toppings uit eigen keuken voor over het ijs; denk aan brownies, appeltaart etc.” Ook zeker de moeite waard dus!

Of de Natuurijsbus ook langskomt op je bruiloft, willen we van Klaas weten. Klaas: “Bedrijven en particulieren; alles is welkom, maar er hangt aan al dat moois wel een prijskaartje, dus voor 50 ijsjes wil ik best wel naar Limburg rijden maar kijk dan niet gek op van de prijs 😉 Vrijblijvende offertes maak ik gratis, dus kom maar op met al dat moois!”

Voor het huren van de Natuurijsbus en de andere ijsbussen van Wat De Pot Schaft, check www.ijsbus.nl. Wil je weten waar de Natuurijsbus allemaal rondtoert deze zomer? Check de facebook-pagina van Erbens Natuurijs!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899 tot 2299

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen