Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: graffiti-bruidstaart

Bruidstaarten… ik heb ze strak & simpel gezien, lief met bloemetjes, tuttig met lagen & lágen opgespoten slagroom, in de vorm van handtassen en uitgedost als een enorme cupcake, maar een taart als deze zag ik nog niet eerder. En ik vind ‘m supercool!

Het is eigenlijk een vrij simpele, witte bruidstaart, bestaande uit twee lagen, maar ik vind de decoratie ge-ni-aal bedacht. Er staan allemaal worden op die passen bij de relatie tussen de bruid & bruidegom in kwestie, op de taart geschreven in graffiti-achtige letters. Zoals je vroeger ook wel kalkte in je schoolschriften. ‘Honesty’, ‘friendship’, ‘family’, ‘communication’, ‘love’; da’s toch mooi?! De silhouetten van het happy couple maken het plaatje helemaal compleet.

Nu ben ik natuurlijk geen bruidstaartenbakker whatsoever, dus ik ben wel de laatste die je zou moeten vertellen hoe je een bruidstaart decoreert, maar toch denk ik dat bovenstaand idee geen onmogelijke opgave is. Want er bestaan toch stiften met eetbare inkt waarmee je op je taart kunt tekenen? Misschien kun je het dus wel zelf, als het decoreren van taarten je niet vreemd is. En anders: gewoon even deze blogpost uitprinten en onder de neus schuiven van je bruidstaartenbakker. Ter inspiratie.

Deze supercoole taart is bedacht en gemaakt door Sweet and Saucy Shop.

🤑 Jurken 2024 tot 70% KORTING  🤩 En: Collectie 2025-2026 NU binnen!

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2025 / 2026.

152 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen