Ideeën die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: kaartenrek als gastenboek

De tijd van het ouderwetse gastenboek – dat wil zeggen: de tijd waarin het gastenboek nog een echt boek was – is een beetje voorbij. Liever bedenken we iets creatievers, iets persoonlijkers. Want een ding is zeker: we vinden het nog steeds leuk om gelukwensen van onze gasten te verzamelen, zonder dat dat dan meteen in zo’n saai boek hoeft.

Wie regelmatig aan een portie bitterballen zit in haar stamkroeg zal vast wel bekend zijn met het kaartenrek aan de muur van menig cafe: gewoon een constructie van een beetje ijzer waar allemaal kaarten & flyers staan te pronken, klaar om meegenomen te worden. Steeds vaker zijn de kaartenrekken ook te koop in cadeau- en interieurwinkels, bedoeld om thuis aan de muur te hangen met een paar mooie kaarten erin als blikvanger. Maar waarom zou je dat kekke rek niet ook dienst laten doen als een alternatief gastenboek? Zorg dat er op je bruiloft een stapel mooie ansichtkaarten klaarligt, waar je gasten hun gelukwensen en tips voor een succesvol huwelijk op kunnen schrijven. En zet ze thuis in je kaartenrek, om nog eens te lezen als je kersverse echtgeno(o)t(e) en jij ruzie hebben over de afwas. Zo nemen al die lieve wensen van de mensen die er in jouw leven het meest toe doen, een prominente plek in in jullie interieur. Mooi, vinden wij!

Overigens is het kaartenrek ook een hele mooie plek om die trouwfoto’s in tentoon te stellen. Of geef ‘m als huwelijkscadeau aan een kersvers Lucky Couple, al dan niet gevuld met mooie kaarten en foto’s.

Waar je die kaartenrekken vindt? Wel, wij zijn natuurlijk fan van het roze kaartenrek op de foto, van Keck & Lisa (ook in zwart verkrijgbaar). Maar er is ook een cool vierkant kaartenrek met hartjes, te koop bij Kado-Attent. En Tentoon heeft hele moderne kaartenrekken zonder poespas, in verschillende soorten en maten.

 

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen