Ideeen die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: suikerspinnen met smaakjes

Niks zo nostalgisch als een grote bol roze pluis op een stokkie: de suikerspin was er vroeger altijd bij, of het nou Koninginnedag (dubbel nostalgie!), kermis of een buurtfeest was. Er was áltijd suikerspin.

Suikerspin op je bruiloft

Bron: Curology via Unsplash

Suikerspin op je bruiloft

En nog steeds kunnen we de suikerspinnenkraam niet voorbijlopen als we er eentje tegenkomen. Waarschijnlijk omdat je die niet zo makkelijk namaakt in je eigen toko. Reden te meer om er eentje te verlangen op je bruiloft; zo’n lekkere oldskool suikerspinnenkraam. En Bon Puf is wat ons betreft de állerleukste. Niet alleen omdat ‘ie er zo stoer uitziet, maar ook omdat je hier suikerspinnen in verschillende smaakjes kunt krijgen. Van mango-chili tot aan earl grey, kokos en zoute karamel. Met eetbare glitter, knettersuiker, eetbare bloemetjes of zelfs met stukjes koffieboontjes.

Bang zijn dat je de kinderen op je bruiloft puur vergif voorschotelt met zo’n gezellige dot cotton candy, hoeft niet bij Bon Puf: ze beloven alleen maar biologische, natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Ook dáár is over nagedacht!

 

De smaken van Bon Puf

Nu gaan we je wél teleurstellen met de mededeling dat Bon Puf een Amerikaans initiatief is en dat dit kekke karretje voorlopig niet naar jouw Hollandse (of Belgische) bruiloft kan komen. Sorry! Maar wij hopen dat er nu iemand meeleest die hevig geïnspireerd raakt en dit initiatief vertaalt naar de Nederlandse suikerspinmarkt. Aan ons heb je in ieder geval een leven lang trouwe fans.

Kijk voor meer info en inspiratie op www.bonpuf.com en houd ons op de hoogte van snode suikerspinplannen!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen