🙌 Onze blog wordt even onder handen genomen. Dit artikel kan er dus een beetje vreemd uitzien. Kom later nog eens terug, of blader even door onze trouwjurken en/of klantenverhalen.

Ideeën voor je trouwfoto’s: maak een fotomozaïek (of geef er een cadeau!)

Het is net een cadeautje: na die waanzinnige bruiloft is er nog een hele berg trouwfoto’s die op je ligt te wachten. Naast keer na keer die hele stapel bekijken en wegdromen, wil je natuurlijk méér doen met die foto’s. Ze zijn immers te mooi om weg te leggen! Veel mensen kiezen ervoor om een foto uit te laten vergroten en aan de muur te hangen, wat natuurlijk superleuk is. Maar nog leuker is het om ál die foto’s aan de muur te hangen. Ja, daar heb je echt wel muur genoeg voor, tenminste… als je ze in een fotomozaïek laat gieten. Een van de beste ideeën voor als je niet kunt kiezen welke foto je aan de muur wilt!

Zo werkt het: op makemymosaic.nl kun je al je bruidsfoto’s inladen. Je kiest een foto uit die je als de hoofdfoto wilt gebruiken, dus zeg maar wat al die kleine fotootjes samen gaan uitbeelden. Kies voor canvas, aluminium, acrylglas of een poster en bepaal welk formaat je kwijt kunt op je lege muur. Via de site van Make My Mosiac kun je vrijblijvend een voorbeeld laten maken dat ze binnen een werkdag gratis naar je mailen. Fijn!

Zo’n fotomozaiek is trouwens ook een te gek huwelijkscadeau voor een aanstaand bruidspaar. Stel er een samen met alle fotootjes van hun Facebookvrienden of met een collectie vakantiefoto’s van het happy couple.

Bestellen of meer voorbeelden bekijken? Ga naar www.makemymosaic.nl.