Kredietcrisis? Investeer in een jurk!

arnhems-meisje-beleggen-voor-dummies.jpg

Kredietcrisis? Wat nou kredietcrisis?! Ik merk er weinig van hoor. Maar dat komt waarschijnlijk ook doordat ik mijn hele leven al in de juiste zaken beleg… hellóóó vooruitziende blik!

En omdat ik de beroerdste niet ben, doe ik voor één keer mijn gouden investeertips uit de doeken om zo veel mogelijk geld te kunnen verdienen. Klaar? Komt ‘ie!

Arnhems Meisje’s beleggingstips voor dummies:

schoentje-prijs.jpg Een foto van Madonna en Guy Ritchie in gelukkige tijden. Aangezien het hoge woord er nu eindelijk uit is (voor wie de laatste paar weken heeft doorgebracht onder dezelfde steen als Wendy van Dijk: Madge en Guy gaan scheiden – yes; for real), wordt die nu én heel zeldzaam én elke celebritywebsite, roddelblad en persdienst heeft er nu keiharde euro’s voor over. Katsjing!!!

schoentje-prijs.jpg Een jurk van Percy Irausquin (rest in peace arme Percy!!!). Was al heel veel geld waard qua fabulousness & fashionability, maar wordt natuurlijk nóg meer waard omdat ze nooit meer zullen worden gemaakt…. snif!

schoentje-prijs.jpg Chocolade. Ik zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de koersen in chocolade noooooit naar beneden gaan. Pinkie swear.

schoentje-prijs.jpg Champagne. Idem. Geloof mij: gaat nooooit naar beneden. En anders moet je me even een belletje geven, dan zal ik even extra bijtanken om de koersen te redden.

schoentje-prijs.jpg En nu we dan toch in dat genre zitten: LVMH (moederbedrijf van de Moët et Chandon champagne, Veuve Clicquot bubbles en de mode van Louis Vuitton) zag haar omzet de afgelopen maanden stijgen (10%!). Komt zeker doordat het Oestermeisje, het Champagnemeisje en Arnhems Meisje (allemaal meisjes!) zoveel Moët schenken… thank us later, LVMH! 

Hop, hop, hop; trek een kek mantelpakje aan, aktetasje erbij (maar een Louis Vuitton-handtas is in dit geval ook zéér geschikt) en op naar de aandelenbeurs!

love-and-cupcakes-new.jpg

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen