Laat je eigen trouwsnoep maken

Wij beschouwen ‘m inmiddels als een klassieker in ons adressenboekje, maar we noemen ‘m toch nog eens even, omdat we er van de week wéér mensen enthousiast over hoorden praten (die kenden ‘m dus nog níet). En omdat het zo’n leuk en bijzonder adres is: Papabubble. Ofwel: een hippe, vrolijke en ambachtelijke snoepwinkel in Nederland.

Bij Papabubble (van de naam alleen word je al vrolijk!) maken ze op ambachtelijke wijze, met de hand, de kleurrijkste snoepjes. Als je een kijkje gaat nemen achterin de winkel aan de Amsterdamse Haarlemmerstraat, kun je een blik werpen in de ‘open keuken’ van Papabubble, waar de Willy Wonka’s van Amsterdam met al hun spierkracht enorme hoeveelheden suikerwerk staan te kneden en te rollen. Van een snoeprol ter grootte van een opgerold vloerkleed blijven uiteindelijke kleurrijke snoepjes ter grootte van Tumtummetjes over. Behoorlijk indrukwekkend dus, die ambacht van het snoep maken! Er gaat dan ook minstens een jaar trainen aan vooraf voordat je ook zo zelf snoep kunt maken.

Komt nog bij dat ze bij Papabubble niet zomaar snoepjes maken in één kleur, maar echt kunstwerkjes met een printje. Zo kun je er als je gaat trouwen snoepjes laten maken speciaal voor de bruiloft. Bijvoorbeeld met jullie namen op elk (ieniemini) snoepje, een tekst of jullie trouwlogo. Leuk om in grote glazen potten neer te zetten op je bruiloft of om je gasten mee naar huis te geven als huwelijksbedankje. Sweets for your sweet!

Kijk nog maar eens hoe ze dat doen, hieronder in het filmpje:

Enorme lolly’s met je naam erop maken ze trouwens ook voor je, bij Papabubble (zo hebben ze voor ons ooit de enige echte knalroze Arnhems Meisje-lolly gemaakt, die Assepoester-baas E. vervolgens liet vallen…). Zie daar maar eens weerstand aan te bieden!

Je vindt Papabubble aan Haarlemmerdijk 70 in Amsterdam of op www.papabubble.nl

Bovenste foto van de Familie Blanken

Bij Assepoester gaat ALLES anders

Check onze no nonsens aanpak

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2024 / 2025.

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen