Laat je huwelijkscadeau maken bij Blond Amsterdam

Wist je dat je bij Blond Amsterdam ook een persoonlijk ontwerp kunt laten maken? Laat bijvoorbeeld een taartplateau, grote schaal of theepot beschilderen met het bruidspaar in kwestie en je hebt het leukste cadeau voor het bruidspaar ever

Als je weleens bij ons in de winkel bent geweest, weet je onmiddellijk dat we grote fans zijn van Blond Amsterdam. Blond Amsterdam-oprichtsters Janneke en Femque mogen dan officieel Amsterdamse Meisjes zijn; voor ons hebben ze ook dat échte Arnhemse Meisjes-gevoel. Gewoon op een dag beginnen om kopjes en bordjes te beschilderen met gezellige tekeningetjes en daar dan een succesvol bedrijf van maken; je moet er de ballen maar voor hebben!

Persoonlijk ontwerp van Blond Amsterdam

That’s why we love them. Grote sloten thee & koffie worden bij ons geserveerd in van die fijne Blond-mokken, we eten taart van Blond-bordjes en er wordt geroerd met Blond-theelepeltjes. Als je bovendien de keukenkastjes van De Meiden van Assepoester na zou lopen, tref je bij ieder van ons wel een stukje Blond-servies aan. Wat inmiddels ook geldt voor de rest van de vrouwelijke populatie in Nederland: Blond is bijna erfgoed geworden.

Maar wat maar weinig mensen lijken te weten, is dat je ook een persoonlijk ontwerp kunt laten maken bij de meiden van Blond. En dat lijkt ons nou nét het ideale huwelijkscadeau!

Superleuk huwelijkscadeau

Dat kun je allemaal online regelen. Opgelet: de levertijd is gemiddeld 10 tot 12 weken, dus wees er vroeg bij! Maar de mogelijkheden zijn te gek: een bord, een theepot, een taartplateau, een XL mok, of een grote schaal, de blondines kunnen het voor je beschilderen. Wij zeggen: doe je voordeel met deze informatie. Want als je met een grote groep geld inzamelt voor één groot cadeau, zou dit weleens hét cadeau der cadeaus kunnen zijn.

En wil je graag wat laten maken, dan mag je de uiterlijke kenmerken invullen van de personen die je als Blond-poppetje afgebeeld wilt zien (in de laatste stap van het bestelproces kun je ook foto’s van ze toevoegen). Ook leuk: voeg een thema toe, zoals bepaalde sporten, of de bestemming van de huwelijksreis. Er is zelfs nog ruimte voor een boodschap onderop.

Wil je ook een one-of-a-kind mok, schaal of voorraadpot van Blond met een persoonlijk ontwerp? Kijk op de website van Blond Amsterdam.

OUTLET: alle jurken TOT 899. Zonder afspraak. Meteen mee naar huis.

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2024 / 2025.

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen