Lekker én low-key: pizza op je bruiloft

Het zonnetje schijnt, je hebt de állermooiste jurk van je leven aan, even geleden heb je ‘ja’ gezegd tegen de liefde van je leven en nu ga je dat vieren met al je liefste vrienden en familieleden. Wat dat plaatje compleet maakt? Pizza. Oooo, pizza. Dat past namelijk perfect in een relaxte bruiloft met festivalsfeer of een bruiloft in de tuin.

Maar wie bakken de lekkerste pizza’s voor je bruiloft? Wij stellen de tofste mobiele pizzabakkers van Nederland aan je voor:

Old Scuola

We schreven al eens eerder over deze pizza-boys. Old Scuola staat voor pizza waar je tenen van gaan krullen van genot. En da’s even andere koek eh, pizza, dan we hier in Nederland doorgaans gewend zijn. Old Scuola beschrijft het zo: “Geen deegpletters, diepvries-pizza’s, uitrol-machines of voorgebakken troep. Echte pizza’s vliegen door de lucht! Pop-up op elk denkbare locatie, van culinaire events tot aan rauwe festival-producties, overal “the best pizza in town’.”

Naast een kraam met houtoven voor knapperige dunne pizza’s heeft Old Scuola ook rollende keukens voor pasta, antipasti, dolci (zoetigheden) en is er ook een bar voor o.a. Peroni en huisgemaakte Limoncello.

Wood Mobile Pizza

“Twee Rotterdamse jongens, houthakken en pizza bakken”; dat is Wood Pizza. En die twee Rotterdamse jongens hebben dus maar even mooi hun eigen mobiele pizzeria gebouwd! Op het menu staan steevast pizza Margherita en pizza Prosciutto, gemaakt van biologische producten en Hollandse koemozzerella afkomstig van een echte buffelboer (the real deal dus).

Proeven? Struin de festivals door ’t land af, want ze staan er vast en zeker.

Bovenste foto: whimsicalwonderlandweddings

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen