Lekkere muziek voor je bruiloft (met échte platen): De Witte Snor

Geen feestje zonder muziek. Wil je je trouwfeest vieren met een oldskool dj – zo één die echte platen op vinyl draait – dan moet je De Witte Snor zien.

De Witte Snor

Of misschien heb je ze al wel gezien afgelopen zomer, op een festivalletje of ander leuk feest. Want deze dj’s trekken het hele land door. Op een tractor – ‘Herman’ gedoopt -, gewapend met een berg blues-platen en melk.

Melk? Ja, melk. Want volgens De Witte Snor werkt melk minstens zo heilzaam als bluesmuziek. Blues is namelijk niet alleen maar muziek om heel hard bij mee te huilen; het is óók muziek die je kan opmonteren, waar je vrolijk van wordt. En behoorlijk goed op kan dansen, bovendien.

Melk & blues

De dj’s van De Witte Snor laten je horen hoe verrassend veelzijdig bluesmuziek is. Zo draaien ze van alles: “Oude blues, rammelende rhythm&blues, vuige en vieze blues, krakende, swingende boogie woogies.” Want de muziek, die staat voorop.

En de melk? Die is helemaal biologisch, vers van Landwinkel de Kopermolen. En als het buiten koud is, serveren ze warme anijsmelk. Met De Witte Snor heb je dus niet alleen een lekker drankje op je bruiloft, maar ook toffe dj’s met heerlijke muziek én bijzonder swingend vermaak voor je gasten.

Meer weten? Kijk op www.dewittesnor.nl voor meer info over deze dj’s voor je bruiloft.

Alles kump goed op de #zwartecross

A post shared by De Witte Snor (@dewittesnor) on

#Dewittesnor #amsterdam #dj #vinyl

A post shared by Odet (@scoobertdet) on

De Witte Snor

De Witte Snor

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen