Leuk alternatief voor een gastenboek: de Little Quote Jar

De Little Quote Jar is het broertje van de TimeCapsules. Je weet wel; die hippe witte dozen die je als tijdscapsule gebruikt.

Het is een mooie design apothekerspot van glas, waarop in een fijn, krullerig lettertype ‘Little Quote Jar’ staat (laat er geen misverstand over verstaan: dit is dus níet de plek waar je al je losse zooi in dropt als haarelastiekjes, fietssleutels, punaises en bierdopjes). Het deksel is gemaakt van kurk en is meteen ook een houder voor de schrijfblokjes en het potloodje dat je erbij krijgt. Mooi én praktisch dus.

Zet ‘m op een centrale plek neer op je bruiloft en vraag je gasten of ze wat lieve woorden, huwelijksadvies of misschien wel hun favoriete quote op willen schrijven en in de Little Quote Jar willen stoppen. Dan heb je na je bruiloft een potje vol lieve briefjes met mooie reminders. Pak ‘m er eens bij in tijden van knetterende ruzie of als je even een beetje troost kunt gebruiken. Wedden dat je na een greep uit al die mooie woorden van vrienden & familie weer een beetje opknapt?

De Little Quote Jar kost € 29,95. Kijk op  www.littlequotejar.com voor verkoopadressen.