Leuk trouwcadeau voor het bruidspaar: geef een hippe tijdcapsule!

De meest persoonlijke cadeautjes zijn altijd het leukst, vinden wij. Zeker als het op trouwcadeaus aankomt – een extra bijzondere aangelegenheid des levens – wil je gewoon iets geven dat past bij het bruidspaar in kwestie. Niet een cadeau dat je ook aan nog tien andere bruidsparen had kunnen geven, bij wijze van spreken.

“Ja leuk idee Meiden van Assepoester, maar waar vind ik dat in ’s hemelsnaam?!” We horen het je denken. Want het is al moeilijk genoeg om leuke huwelijkscadeaus te vinden: je wil niet met iets zoetsappigs op de proppen komen, maar het moet wel écht voor een bruiloft zijn en dan moet het dus ook nog een beetje persoonlijk zijn. Pfff!

Toch kan het écht: geschiedenis schrijven met je trouwcadeau. En dan wel letterlijk. Want hoe cool zijn deze TimeCapsules? Tijdcapsules inderdaad, maar dan vormgegeven al ware het de nieuwste gadget van Apple. En nog uit Nederland ook. In de TimeCapsule vind je alles wat je nodig hebt om een gaaf, persoonlijk trouwcadeau voor het bruidspaar samen te stellen waarmee je dit bijzondere moment in de geschiedenis ‘vangt’: een notitieboekje voor herinneringen, stickers, hip washitape, en heuse zegels voor de verzegeling van je tijdcapsule. En je kunt er – eventueel samen met alle bruiloftsgasten – natuurlijk in stoppen wat je maar wil. Foto’s, bubbels, kranten, confetti, kaartjes: waar je dan ook maar een persoonlijke herinnering bij  hebt.

Geen inspiratie? Geen probleem! Op de site kun je de datum invullen, waarna astrologe Marie-Fleur Hunfeld een horoscoop voor je samenstelt en er een overzichtje zichtbaar wordt van bijzondere dingen die op deze datum gebeurden. Make history: geef een TimeCapsule!

Wil je echt indruk maken op het bruidspaar? Surf naar www.timecapsules.co en stel je eigen tijdcapsule samen!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen