Maak van je ceremonie óók een feestje!

We hebben het hier altijd over trouwen op jóuw manier: je eigen stempel drukken op je bruiloft en gewoon doen waar je zelf zin in hebt. Dat voeren we al door bij heel veel aspecten van onze bruiloft: de locatie, of we wel of niet een bruidstaart serveren (of een alternatief), of we trouwringen uitwisselen of niet, of we ’s avonds trouwen of overdag, enzovoorts. Maar soms, soms vergeten we nog weleens dat je van de ceremonie – eigenlijk het meest officiële gedeelte van de hele dag – ook je eigen feestje kunt maken.

Trouwambtenaar Margot Cuppen van Parlante – Bijzondere Trouwceremonie beaamt dat en schreef er zelfs een boekje over! Bomvol ideeën en tips om jullie ceremonie net zo persoonlijk te maken als de rest van de bruiloft. Van de locatie tot jullie trouwbeloften en tips om de kinderen erbij te betrekken. Handig!

Margot: “Het boekje is uniek in Nederland, want: enkel gericht op de trouwceremonie! Er zijn duizenden boeken over jurken, ringen, taarten en dj’s, maar niet over het belangrijkste moment van de dag, de reden van het feest: het jawoord! :-)”

Nieuwsgierig? Je kunt het boekje van Margot hier bestellen.