Jullie meest gestelde vragen beantwoord

Omdat we t/m 19 januari gesloten moeten blijven (nog maar even!), beantwoorden we in de tussentijd alvast jullie meest gestelde vragen. ⁠Want ook al zijn we dan misschien dicht, we staan nog altijd voor je klaar om je te helpen.

En no worries: die jurk scoren komt vanaf 20 januari dik in orde. Wanneer je trouwdag ook is. 😉

> Tip! Check ook nog even de laatste info rondom onze openingstijden

De meest gestelde vragen

1. Moet ik na de lockdown wél een afspraak bij jullie maken?

⁠We werken nóóit op afspraak. En dat zal ook zo blijven. Dus ook dan kun je lekker relaxed bij ons terecht, zónder afspraak. Da’s juist het geheim van de relaxte sfeer in de winkel. Want onze Lucky Girls houden niet van audiëntie en dat stijve gedoe. Gewoon lekker binnenlopen wanneer het jóú uitkomt dus! ⁠

Of, in de woorden van Maria:

“Wat een geweldige winkel! Zonder afspraak, zonder poespas, zonder verkoopsters die zich met van alles en nog wat bemoeien. Gewoon heerlijk zelf tussen de jurken kunnen neuzen, alle jurken aanpassen die je zelf mooi vindt, altijd duidelijkheid over de prijs. De verkoopster hielp me waar het nodig was, wist van wanten (had de ultieme oplossing voor het buikje dat je toch liever iets minder zou willen zien ?) en was vrolijk en sprankelend aan het meedenken.”

> Check hier onze openingstijden.

2. Hoeveel mensen mag ik na de lockdown meenemen naar de winkel?

Ook na de lockdown houden wij weer de regel 1 + 4 personen aan (dus: één bruid + maximaal 4 mensen – en daaronder vallen ook kinderen). Zijn er mensen die er niet bij kunnen zijn? Neem dan lekker je iPad of je iPhone mee en nodig ze uit om je aan te moedigen vanaf de thuistribune via Zoom of Facetime!

Of, in de woorden van Susan:

All of the Assepoester colleagues were supportive and helped my group feel safe during these strange times (covid). As some of my wedding entourage is still in America, we had to take photos to document and share the fun. I appreciate Quirina assisting us, and ensuring that this special moment be joyous and an experience to remember! Dankjewel!!!

3. Hoe kan ik drukte in de winkel het beste vermijden?

Zorg dat je er meteen om 09:00 uur bent (we zijn van woensdag t/m zaterdag geopend vanaf 09:00 uur). Het is nu toch ook lekker rustig op de snelweg, dus dat is goed te plannen. 🙂

In de woorden Nadine:

Vanuit Friesland afgereisd naar Arnhem. Absoluut de moeite waard. Fantastische sfeer, en ondanks dat het normaliter op vrijdags het rustigst is, was er nu behoorlijk wat aanloop. Uiteindelijk nog snel en vakkundig geholpen door Josje. Wachten was overigens ook geen straf, met alle lekkere versnaperingen :). Al met al hangt er een zeer gemoedelijke sfeer, ook met de andere bruidjes in spé. En als je even twijfelt over een bepaalde outfit, is het geen probleem om nog iets anders te proberen, om vervolgens weer t eerdere uitgezochte aan te trekken. Alles kan en mag, niks moet!

4. Ik mag bij jullie zelf door de rekken snuffelen, maar word ik dan wel geholpen?

Ja natuurlijk krijg je hulp! Het is bij Assepoester lekker relaxed zelf rondkijken mét assistentie. Onze meiden staan altijd voor je klaar om je te helpen bij je keuze.

In de woorden van Amanda:

De vrijheid zelf te mogen kijken en voelen, gaf mij een hoop ontspanning bij het zoeken naar een jurk. Quirina liet ons eerst zelf kijken en kiezen en ging daarna enthousiast helpen en aanvullen. Het was totaal geen punt om meerdere jurken aan te doen of nogmaals aan te doen, waardoor ik een hele goede en prettige gevoel bij mijn keuze heb. Ook mijn moeder werd er enthousiast door Quirina bij betrokken. Champagne en taart om te vieren, geweldig. Bedankt voor een leuk feestje.

5. Help, ik ga in maart/april/mei al trouwen en door de lockdown kan ik nu geen trouwjurk kopen. Wat moet ik doen?

No worries: Assepoester is hopelijk heel snel weer open! We hebben alles op voorraad in maat 34 t/m 44 en de nieuwe collectie voor 2021 is volledig binnen. Dus zodra we weer open kunnen, kun je bij Assepoester meteen terecht voor je trouwjurk. Altijd zonder afspraak.

En omdat je bij ons je jurk meteen mee kunt nemen, zit je nooit met lange bestelprocedures en ben je dus ook nooit te laat voor je trouwjurk. Adem in, adem uit… het gaat helemaal goed komen!

Mocht je echt een noodsituatie hebben, bel ons dan gewoon even. We gaan je helpen. We zijn vanaf 13 januari elke woensdag t/m zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur aanwezig in de winkel en zijn dan ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op tel. +31 (0)26 44 30 184

In de woorden van Leila:

Door alle Corona omstandigheden, en onze snelle trouwdatum, was het plannen van ons huwelijk allesbehalve evident. Lichte paniek sloeg toe wanneer ik vele vriendinnen tegen mij hoorde zeggen: “heb je nog geen jurk!?” Gelukkig was Assepoester daar! Want hier kan je jouw jurk gelijk mee naar huis nemen.. ook geen stijve bedoening, lekker chill, relax, zelf door de rekken gaan. Heel fijn! Het was voor ons een reis van 230 km enkel, maar dit was het meer dan waard! Bedankt aan Diana voor de glimlach en eerlijkheid!

Ander vraagje?

Heb je nog een andere vraag voor Assepoester? We zijn gewoon bereikbaar voor al je vragen! Mail naar info@assepoester.com.

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen