Met de hand beschilderde taarttoppers van hout

Grote kans dat een taarttopper nou niet direct op het to-do-lijstje voor je bruiloft staat. Er zijn immers nog veel belangrijker dingen te doen (relaxen, genieten en vieren dat je gaat trouwen – dat zijn wat ons betreft de drie must-do’s voor je bruiloft, de rest van de checklist kan de prullenbak in – heerlijke gedachte toch? :)). Máár. We houden ook van leuke dingen. En jij vast ook. Van die dingetjes die de boel net even wat meer fleur & kleur geven. En deze taarttoppers, daar word je gewoon blij van.

Van het vliegtuigje met ‘Just Married’-banner erachter tot aan de hartjes met vrolijke polkadots en de taarttopper met ‘I love you’ in Pop-art-stijl: wij willen ze allemáál (dus kom maar door met die taartentafel!). Dat doet ze goed, die Madeline Trait, die deze vrolijke stokkies allemaal uitsnijdt en met de hand beschildert. Voor Lucky Girls voor wie het wel wat romantischer mag, zijn er ook supermooie cake toppers in de vorm van bloemen en planten. Héél gaaf en origineel!

Als kers op de taart (ha!) blijken ze ook nog eens betaalbaar te zijn: je hebt al zo’n uniek exemplaar voor 15 euro (wel exclusief verzendkosten). Je shopt de taarttoppers op Etsy.

Yes! De nieuwe collectie is binnen!

Kom langs zonder afspraak

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

190 pagina’s vol toptrouwjurken van 499 tot 1299

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2021

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen