Ontwerp je eigen chocoladereep van Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely? YES! Tony’s Chocolonely met je eigen wikkel? HELL YES! Op de website van Tony’s ontwerp je je eigen chocoladereep van Tony’s Chocolonely. Of nou ja, de wikkel dan. Want aan de chocolade zelf, hoeven we natuurlijk niets te veranderen. Hartstikke leuk voor je bruiloft, zo’n gepersonaliseerde chocoladereep.

Chocoholics opgelet

Bij Assepoester zijn we met z’n allen behoorlijke chocoholics (eerlijk gezegd moeten we nog de eerste vrouw op aarde tegenkomen die níet van chocolade houdt). Maar we laven ons niet zomaar aan de eerste de beste doos zeebanket: nee, chocolade moet wel écht lekker zijn. Van goede kwaliteit. En liefst op een beetje mens- en milieuvriendelijke manier geproduceerd. Want we schrokken zó veel lekkerder met een zuiver geweten.

Met de chocolade van Tony’s Chocolonely bijvoorbeeld, weet je dat je een goed product in handen hebt. Tony en zijn leger Oompa Loompa’s strijden al vijf jaar voor een eerlijke verdeling in de cacaoketen. Dat wil zeggen: slaafvrije chocolade en een eerlijke provisie voor de boeren die met bloed, zweet en tranen cacao staan te oogsten. Maar de dubbeldikke repen van Tony’s Chocolonely zijn ook gewoon superlekker. Ervan afblijven lukt je met de beste wil van de wereld niet.

Je eigen chocoladereep van Tony’s Chocolonely

Beregoeie choco dus, waar je met een gerust hart (letterlijk én figuurlijk!) mee aan kunt komen zetten. De wikkels van Tony Chocolonely zijn van zichzelf al leuk, maar het wordt al helemáál een dolle boel in de webshop van Tony, waar je je eigen chocoladereep van Tony’s Chocolonely kunt ontwerpen en bestellen. Zo kun je je eigen trouwfoto’s of loveshoot-kiekjes invoeren en bewerken tot je eigen wikkel.

Wij sloegen aan de knutsel met de foto’s van onze Lucky Girls en zijn zeer enthousiast over het resultaat. Vet cool, van Tony!

Ga naar de webshop van Tony’s Chocolonely en maak je eigen wikkel! En nog een tip: Life of Pie maakt fantastische bruidstaarten met de chocolade van Tony’s Chocolonely…

OUTLET: alle jurken TOT 899. Zonder afspraak. Meteen mee naar huis.

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2025 / 2026.

152 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen