Pizza op je bruiloft: 3x coole pizzabakkers

Met pizza op je bruiloft maak je ál je gasten blij. Zelfs de meest kieskeurige eters zullen een gat in de lucht springen. Maar voor deze allemansvriend wil je natuurlijk wel een paar knappe pizzabakkers inhuren. Liefst met een knappe kar. Wij zochten de 3 coolste pizzabakkers voor pizza op je bruiloft. 

Old Scuola

Dit zijn ontegenzeggelijk de stijlvolste pizzabakkers die er zijn. De boys en girls van Old Scuola lijken weggelopen van een Italiaanse filmset in de jaren ’20. Mamma mia! En ook de smaak van hun pizza’s is bella: ze bakken knapperige, dunne pizza’s bomvol smaak. Dat doen ze al op de grootste festivals in het land, maar dus ook gewoon op jouw bruiloft.

pizza op je bruiloft
Bron: Old Scuola

Wood Pizza

“Twee Rotterdamse jongens, houthakken en pizza bakken”; dat is Wood Pizza. En die twee Rotterdamse jongens hebben dus maar even mooi hun eigen mobiele pizzeria gebouwd! Op het menu staan drie soorten pizza’s: margherita, salami en prosciutto. De pizza’s worden gemaakt van biologische producten en Hollandse koemozzerella afkomstig van een echte buffelboer (the real deal dus).

pizza op je bruiloft
Bron: Wood Pizza

Lalotta Cantina

Lalotta Cantina is een toffe pizzeria aan de Kanaalweg in Utrecht. Speciaal voor je feestje of bruiloft trekken zij erop uit met hun mobiele pizzakar. Die zit in een omgebouwde schaftwagen. Je weet wel: zo’n karretje waar bouwvakkers intrekken voor hun lunchpauze. Dat geeft deze pizzakar iets knus en gezelligs. Tel daar een tof tegeltjesbehang en krijtborden bij op en je hebt de ideale pizzakraam voor je festivalbruiloft.

Pizza op je bruiloft
Bron: Lalotta Cantina

🤑 Jurken 2024 tot 70% KORTING  🤩 En: Collectie 2025-2026 NU binnen!

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2025 / 2026.

152 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen