Slimme tip om je gasten op de dansvloer te krijgen

Als de muziek aan gaat en de dansvloer je tegemoet glimt, wil je natuurlijk dat je feest meteen een feest is. Kortom: dat iedereen de dansvloer op rent. Maar, soms moet je je gasten een beetje uit de tent lokken. Want ze zijn “geen dansers” (zeggen ze zelf), of ze moeten nog een beetje loskomen.

Nu kun je iedereen natuurlijk hartstikke dronken voeren, maar je kunt het ook creatiever (en wellicht gezonder) oplossen, door bij je trouwuitnodiging alvast om een verzoeknummer te vragen. Je gasten moeten sowieso reageren of ze kunnen en willen komen op je bruiloft (het is ze geraden…) en kunnen meteen hun favoriete dansnummer bijsluiten. Gegarandeerd dat ze de dansvloer op hollen zodra hun favo song klinkt!

Helemaal leuk wordt het met deze kaartjes voor verzoeknummertjes, van Etsy. Voor 12,50 kun je ze laten customizen met je eigen tekst en in jouw kleuren, waarna je een PDF-bestand krijgt thuisgestuurd dat je eindeloos kunt uitprinten. Voeg ‘m bij je trouwkaart en laat de verzoeknummers maar binnenstromen!

Je koopt deze Wedding Song Request Cards bij idoityourself, via Etsy.

🤑 Jurken 2024 tot 70% KORTING  🤩 En: Collectie 2025-2026 NU binnen!

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2025 / 2026.

152 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen