Steek een wenskaars aan voor dierbaren die je moet missen

Je bruiloft is een feest en daar mag iedereen die je lief is van meegenieten! Maar we hebben ook allemaal helaas wel dierbaren die we moeten missen op onze bruiloft. Mooi idee: steek een wenskaars aan op je bruiloft, voor dierbaren die je moet missen. 

Symbolisch

Als we trouwen, komt daar natuurlijk heel veel vreugde bij kijken. Het is tenslotte feest en iedereen is blij en mooi en de hele wereld is mooi!

Maar soms word je ook emotioneel van zo’n belangrijk moment in je leven, verdrietig zelfs. Omdat je iemand moet missen die je er heel graag bij had willen hebben bijvoorbeeld. Wij vinden het een mooi idee om iets symbolisch te doen tijdens de ceremonie, om zo even stil te staan bij iemand die je mist.

Wenskaars voor dierbaren die je moet missen op je bruiloft

Prachtige wenskaars

Stichting ZOdiEZiJN heeft een waanzinnig mooie wenskaars ontworpen die je daar heel goed voor kunt gebruiken. Uit het midden van de kaars steekt namelijk een soort lont van hout (een ‘pit’ noemen ze dat) waar je een wens of een naam op kunt schrijven. Van iemand die je mist bij je bruiloft bijvoorbeeld. Zo steek je letterlijk een kaarsje voor iemand op tijdens je ceremonie. Mooi!

De wenskaars is een product van het label MooiDoorMij en stichting ZOdiEziJN. De producten worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Zo hebben de producten naast een mooi uiterlijk ook een mooi verhaal.

Kijk op www.mooidoormij.nl voor verkoopadressen bij jou in de buurt en online.

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen