Superfeestelijk: serveer je bubbels vanuit de Champagneboom

Bubbels: daar lusten we wel pap van. Ze maken een feestje nog feestelijker en de mensen nog vrolijker. Over hoe wij onze bubbels geserveerd krijgen, zijn we doorgaans dan ook niet zo kieskeurig: gewoon in een glas, dan komen we er verder wel uit (de fles mag ook, liefst met een roze rietje). Dat wil zeggen: totdat we de Champagneboom van TentSolutions zagen. Je moet het maar verzinnen: een sierlijke boom, van echt hout, volgehangen met flûtes met champagne. Als je daarmee niet ‘welkom op mijn feestje’ schreeuwt, dan weten wij het ook niet meer.

Maar er zijn nog veel meer leuke ideeën om je feestje op te leuken en je gasten te vermaken. Zo is er bijvoorbeeld een Champagnemeisje, uitgerust met een hippe designerrriem waar een fles champagne, cava of prosecco inhangt die ze uitschenkt. Eventueel kan ze je glaasje bubbels nog lekkerder maken met likeur, vers fruit of eetbare bloemblaadjes. En omdat champagne zo goed samengaat met aardbeien, kunnen die ook worden geserveerd, stijlvol uit een coole candybox en met heerlijke, verrassende dips zoals mango met peper, wasabi of knetterdip.
Maar ook de ‘Sweetbox’ – gevuld met snoep in een bepaalde kleur of thema – is te gek, evenals de macarons (wat dacht je van macademia met witte choco en zeezout? Of aardbei met balsamico?), die worden bereid naar een recept van de beroemde Australische chef Adriano Zumbo. Mmm! Dus, wil je je gasten verleiden, dan weet je wat je te doen staat.

Ga naar www.champagneboom.nl om te informeren naar alle ideeën.

🤑 Jurken 2024 tot 70% KORTING  🤩 En: Collectie 2025-2026 NU binnen!

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2025 / 2026.

152 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen